Úszás Diákolimpia® Országos Döntő I., I. kcs. nyílt és III., IV. és V-VI. KCS. „B” kategória

Úszás rajtlista 2015/2016.Az idei évben Miskolc városa ad otthont az Úszás Diákolimpia® Országos Döntőjének. A diákolimpikon úszók 2016 március 19-20-án találkoznak a Dr. Kemény Dénes Városi Sportuszodában, hogy várhatóan nemes küzdelemben döntsék el a bajnoki címek és a további helyezések sorsát

Miskolc igazi sportváros. Kiváló sportlétesítményekkel rendelkezik és szinte minden sportágban büszkélkedhet városi szakosztállyal.

A Dr. Kemény Dénes Városi Sportuszoda már több rangos nemzetközi és hazai úszó eseménynek adott otthont. Igazi megtiszteltetés a diákolimpikonok számára, hogy kiváló magyar úszóversenyzők után ebben a gyönyörű létesítményben versenyezhetnek. A fiataloknak igazi élmény, hogy olyan uszodában úszhatnak, ahol az időmérést nemzetközi standardoknak megfelelő profi berendezés biztosítja.

A megyei döntőkön több mint 11.000 tanuló és közel 800 váltó vett részt a megyei küzdelmeken. Ez is mutatja, hogy az úszás nemcsak egészséges sport, hanem kiváló versenyzési lehetőséget is biztosít a fiatalok számára. Reméljük, hogy ezen a versenyen már itt úsznak a jövő „Hosszú Katinkái” és „Cseh Lászlói”.

A szervezők profi csapata mindent megtett, hogy a versenyzők színvonalas versenyen vehessenek részt, igazi sportélménnyel térhessenek haza.

Köszönet a segítségért és a támogatásért a BAZ Megyei Közgyűlésnek, Miskolc Megyei Jogú Városnak és a Decathlonnak.

A verseny forgatókönyve

Úszás rajtlista 2015/2016

Eredmények

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK