Úszás Diákolimpia® Országos Döntő – Debrecen

Az idei évben Debrecen városa ad otthont az I., II. korcsoportos és a „B” kategória III., IV. és VI. korcsoportos Úszás Diákolimpia® Országos Döntőjének. A diákolimpikon úszók 2017. március 18-19-én találkoznak a Debrecen Városi Sportuszodában, hogy nemes küzdelemben döntsék el a bajnoki címek és a további helyezések sorsát.

Debrecen igazi sportváros. Kiváló sportlétesítményekkel rendelkezik, és szinte minden sportágban büszkélkedhet városi szakosztállyal.

A Debrecen Városi Sportuszoda már több rangos nemzetközi és hazai úszóeseménynek adott otthont. Igazi megtiszteltetés a diákolimpikonok számára, hogy kiváló magyar úszóversenyzők után ebben a gyönyörű létesítményben versenyezhetnek. A fiataloknak igazi élmény, hogy olyan uszodában úszhatnak, ahol az időmérést nemzetközi standardoknak megfelelő profi berendezés biztosítja.

A megyei versenyeken több mint 15 000 tanuló és közel 800 váltó vett részt. Ez is mutatja, hogy az úszás nemcsak egészséges sport, hanem kiváló versenyzési lehetőséget is biztosít a fiatalok számára. Reméljük, hogy ezen a versenyen már itt úsznak a jövő „Hosszú Katinkái” és „Cseh Lászlói”.

A szervezők profi csapata mindent megtett, hogy a versenyzők színvonalas versenyen vehessenek részt, igazi sportélménnyel térhessenek haza. A rendező Hajdú Bihar Megyei Diáksport Szövetség szeretettel várja az úszó diákolimpikonokat.

Az országos döntő programfüzete megtekinthető itt.

Az országos döntő rajtlistája megtekinthető itt.

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK