Ünnepélyes könyvbemutató és képzésértékelés a TESI projektben

2015-06-30 10.25.53

Az MDSZ június  30-án tartotta meg a TESIM Módszertani kiadványok szerzői bemutatóját, és „Az Iskolai testnevelés az egészségfejlesztésben: módszertani megújulás és egységes fizikai fittségmérés (NETFIT®) a gyakorlatban” című ingyenes, akkreditált, 30 kreditpontot érő pedagógus továbbképzés képzői értékelését.

A rendezvényen az MDSZ képzési munkatársai, a TESI projektben elkészült szakkönyvek és oktatófilmek szerzői, lektorai, valamint a pedagógusképzésben érintett felsőoktatási intézmények képviselői vettek részt. Balogh Gábor az MDSZ elnöke megnyitójában köszöntötte a megjelenteket, és röviden beszélt a képzés sikerességéről. Dr. Csányi Tamás a projekt szakmai vezetője házigazdaként először a képzéssorozat fő számait mutatta be. Ennek legfontosabb eredményei, hogy véglegesen 7998 fő végezte el az akkreditált továbbképzés sorozatot, míg a képzés anonim értékelése 95%-os elégedettséget jelzett. A továbbiakban a TESIM módszertani kiadványcsomag bemutatói zajlottak. Előadtak: Dr. Bagdy Emőke, Pignitzkyné Lugos Ilona, Lévai Péter, Pappné Gazdag Zsuzsa, Szikszay Andrea, Juhász Sarolta, Vass Zoltán és Dr. Révész László szerzők. A bemutatókat követően a szerzők, a lektorok valamint a felsőoktatási intézmények képviselői egyaránt átvették ajándékkönyv-csomagjaikat. Az MDSZ jóvoltából pedig minden magyar pedagógusképző intézmény ingyenes könyvcsomagokat vehetett át, amelyet az egyetemi/főiskolai könyvtárak számára juttatnak el.

A délután folyamán a képző kollégák kerekasztal beszélgetés mellett osztották meg a képzési tapasztalataikat egymással és az MDSZ munkatársaival.

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK