ÚJABB ZENÉS KÖZÖSSÉGI AKTIVITÁS REKORD SZÜLETETT A HAJDÚDOROGI MÓRA FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

A Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és diákjai szervezésében újabb közösségi zenélés rekord született. Ez alkalommal, 2018. június 4-én hétszázan zenéltek együtt kicsik és nagyok a hétköznapi tárgyakból saját maguk által készített hangszereiken.

A rekord története a 2016-os TE IS táborig nyúlik vissza. Ott zajlott ugyanis a táborozókat aktivizáló első közös zenés aktivitás, ami a hajdúdorogi iskola diákjait és pedagógusait saját rekordállítási kísérletre inspirált.

Tavaly a helyi általános iskolából és óvodából összesen 500-an zenéltek együtt az iskola udvarán, amivel minden résztvevőnek felejthetetlen élményt szereztek. Az iskola igazgatónője, Nagy Ilona már akkor úgy gondolta, ezt a hagyományt tovább kell vinni.

Idén a városi méretű rendezvénnyé nőtt rekordkísérlethez a hajdúdorogi iskola pedagógusai, diákjai és szüleik mellé az óvodások, valamint a hajdúböszörményi és a hajdúnánási iskolások is csatlakoztak. A rekordállítás köré szerveződött fesztiválon táncbemutatók, kültéri társas játékok, focibajnokság színesítette a programot.

Ezúton is gratulálunk minden rekordernek!

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK