Újabb négy évre Balogh Gábor az MDSZ elnöke

A Magyar Diáksport Szövetség küldöttgyűlése egyhangú szavazással újabb négyéves időtartamra bizalmat szavazott Balogh Gábornak, valamint az MDSZ elnökségének.

A köszöntőt követően a jelenlévők meghallgathatták az elnöki beszámolót, amely rendhagyó módon az elmúlt 12 év mérföldköveit és eredményeit foglalta össze, majd betekintést nyújtott a jövőbeni célokba.
A fókuszban a Diákolimpia mellett az Aktív Iskola program lesz, amellyel minden eddigi kutatás-fejlesztési eredményét és programját el tudja juttatni az MDSZ az iskolákba országszerte.
Balogh Gábor köszönetét fejezte ki Pintér Sándor belügyminiszternek, akinek támogatása nélkül talán nem is lett volna jövője a diáksportnak, majd megköszönte az idei évtől nyugdíjba vonuló dr. Felkainé Bobák Mária munkáját, aki három évtizeden keresztül töretlen lelkesedéssel és fáradhatatlanul látta el a titkársági teendőket az MDSZ-ben.
Tóth Zoltán, az MDSZ alelnöke távolléte miatt videóüzenetben köszönte meg a küldöttgyűlés bizalmát és biztosította a diáksport ügye iránti töretlen elkötelezettségéről az egybegyűlteket.

Az újraválasztott elnökség:
Balogh Gábor elnök
Tóth Zoltán alelnök
Veress Réka elnökségi tag
Varga András elnökségi tag
Thaisz Miklós elnökségi tag
Egri Gyula elnökségi tag
Dr. Zsilinszky László elnökségi tag
Bíró Csaba elnökségi tag

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK