Testnevelők kitüntetése Szabolcsban

szabolcsi díjátadó

díjazott testnevelők és a díjátadók – © Fotó: Racskó Tibor

Nyíregyháza – A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat és a Magyar Diáksport Szövetség a diáksportban végzett munkájáért az alábbi testnevelőket tüntette ki a pénteki megyei közgyűlésen.

Eredményességi díj: Bakosiné Szenczi Erika, a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium testnevelője, aki tanulóival több éve folyamatosan részt vesz a felmenő rendszerű diákolimpiai versenyeken.

Tehetséggondozás-utánpótlás díj: Rontóné Tári Gizella, a Tiszavasvári Általános Iskola testnevelője, akinek tanítványai atlétikában és kézilabdában érnek el hosszú évek óta kiemelkedő eredményeket.

Tehetséggondozás-utánpótlás díj: Pintye Zoltán, a Nagyvarsányi Református Óvoda, Általános Iskola testnevelő tanára, aki 27 éves pedagógusi pályafutása során kiváló szakmai munkát végez, elsősorban úszásban és atlétikában jeleskednek a tanítványai.

Tehetséggondozás-utánpótlás díj: Baráth Sándor, a gyulaházi Dr. Kozma Pál Általános Iskola igazgatója, testnevelő tanára, aki az iskolai és tömegsport népszerűsítésén túl versenyek szervezését és lebonyolítását is végzi.

Tehetséggondozás-utánpótlás díj: Széles Zoltán, a fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium és Kollégium testnevelő tanára, aki több évtizede eredményesen szereplő kézilabda csapatokat irányít a megyei döntőkön.

Tehetséggondozás-utánpótlás díj: Papp Szilárd, a csengeri Makovecz Imre Általános Iskola testnevelője, akinek tanítványai pályafutása kezdete óta minden évben az országos diákolimpiai versenyek résztvevői.

forrás: szon.hu

A Kölcsey TV beszámolója erre a linkre kattintva érhető el.

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK