Tegyünk együtt gyermekeink egészségéért! – nyílt napot tart az MDSZ

DSC_1363res

A Magyar Diáksport Szövetség 2013. január 1-én útnak indította az „A testnevelés új stratégiájának és a fizikai állapot új mérési rendszerének kialakítása és az önkéntes részvétel ösztönzése a komplex iskolai testmozgásprogramok szervezésében” – T.E.S.I. elnevezésű kiemelt projektjét. A projekt egyik kutatás-fejlesztési feladata az volt, hogy létrehozza a magyar iskolarendszerben egységesen működtethető, egészségközpontú fittségmérési-értékelési rendszert. Az új fizikai fittségmérési rendszer a NETFIT®, vagyis a Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt elnevezést kapta. Idén már minden érintett iskolában a  NETFIT® rendszer segítségével mérik fel a testnevelést oktató pedagógusok a diákok fittségi állapotát a 2015. január 5. és május 27. közé eső mérési időszakban. Ennek menetéről, tapasztalatairól, eredményeiről szeretnénk tájékoztatást adni minden érdeklődőknek, a mérési időszak lezárulását követően, ezért 2015. május 29-én, pénteken nyílt napot tartunk.      

Ha kíváncsi arra, hogy

  • Miért van szükség a NETFIT-re?
  • Milyen tudományos eredmények alapján és milyen informatikai fejlesztések segítségével működik az új fizikai állapot mérési-értékelési rendszer? (NETFIT®)
  • Milyen tesztek alkotják a NETFIT-et?
  • Milyen eszközökre van szükség a NETFIT® lebonyolításához?
  • Hogyan érheti el gyermekeik adatait?

…vagy bármilyen egyéb kérdése van a NETFIT-tel kapcsolatban, akkor szeretettel várjuk nyílt napunkon!

A nyílt nap időpontja: május 29. péntek 10.00h –14.00h

A nyílt nap során a szervezet országos központjának budapesti irodájában, valamint a regionális szolgáltatási pontokon (Nyugat-Dunántúli Régió, Közép-Dunántúli Régió, Dél-Dunántúli Régió, Észak-Magyarországi Régió, Észak-Alföldi Régió, Dél-Alföldi Régió) teljes körű tájékoztatást adunk a NETFIT-ről. Az országos központban az érdeklődők találkozhatnak a NETFIT-et kidolgozó szakemberekkel, betekintést nyerhetnek napi munkájukba, feltehetik számukra kérdéseiket, vidéken pedig találkozhatnak a regionális szolgáltatási pontjaink munkatársaival.

Kérjük, részvételi szándékát a sajto@mdsz.hu e-mail címen jelezze 2015. május 22-ig az alábbi formanyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével. Ha az eseménnyel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse a Magyar Diáksport Szövetség kommunikációs kollégáit, a 273-35-76-os telefonszámon.

A letölthető formanyomtatvány erre a linkre kattintva érhető el.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK