Salgótarján fogadta az őszi programsorozat második rendezvényét

29730560491_024079ce3b_z

A salgótarjáni Városi Sportcsarnok – a tavalyi évet követően immár második alkalommal − adott otthont az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága által életre hívott, és a Magyar Diáksport Szövetség által koordinált A Sport Legyen A Tied! program 2016. évi Nógrád megyei eseményének. Ez év őszén ugyanis 7 helyszínre látogat el a rendezvénysorozat első pillérét képező megyei sportágbemutató. Idén eddig már több mint 11 000 gyermek próbálhatta ki a különböző helyszíneken megjelenő sportágakat és ismerkedhetett meg a települések környezetében működő sportegyesületekkel.

A salgótarjáni rendezvényen Salgótarján Megyei Jogú Város képviseletében Dániel Zoltán alpolgármester köszöntötte a résztvevő diákokat és pedagógusokat. Kiemelte, hogy milyen öröm számukra, hogy második alkalommal rendezhetik meg az eseményt városukban, valamint felhívta a gyerekek figyelmét, hogy próbáljanak ki minden sportágat. Dr. Szabó József nógrád megyei jegyző sok sportsikert kívánt mindenkinek, valamint reményét fejezte ki, hogy mindenki megtalálja a kedvenc sportágát. Hangsúlyozta, hogy aki sportol, az kitartó lesz a tanulásban, a munkában, és ha nehézségei adódnak később az életében, a sportban tanultakból tud meríteni. Viszlai István, a Magyar Diáksport Szövetség Észak-magyarországi regionális irodavezetője az eseményeket szervező szövetség nevében köszöntötte a pedagógusokat és kisdiákokat.

A rendezvényen összesen 14 sportág képviseltette magát, a kiemelt bemutatót Józsa Barnabás edző vezetésével a Salgótarjáni Shotokan Karate Klub tartotta.

Az ingyenesen látogatható megyei eseménysorozat következő állomása 2016. szeptember 22-én Vác lesz, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A salgótarjáni eseményen készült képek erre a linkre kattintva érhetőek el.

A programról bővebben itt

 

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK