PEDAGÓGUSNAP ALKALMÁBÓL

_USZT_TESI
Ismét eljött június első vasárnapja, a pedagógusnap. A Magyar Diáksport Szövetség idén egy különleges ajándékkal szeretné megköszönni a munkáját azoknak a tanítóknak, testnevelő tanároknak és gyógytestnevelő tanároknak, akik minőségi munkájukkal nap mint nap rengeteget tesznek azért, hogy mindenki magáénak érezhesse a testmozgást, a testnevelést.
A T.E.S.I. projektben az elmúlt két és fél évben rendkívül komoly fejlesztői, szakértői munka folyt, amelynek eredménye az a számos szakmódszertani kiadvány, pedagógusoknak szóló kézikönyv és oktatófilm, ami mostanra készült el, és reményeink szerint segít majd megtölteni tartalommal a mindennapos testnevelést.
A nyomdából éppen most megérkezett, így mára már kézben tartható kiadványainkat az MDSZ még júniusban ingyenesen eljuttatja az ország összes olyan iskolai telephelyére, ahol testnevelés oktatás folyik. A kiadványok listája itt érhető el: https://www.mdsz.hu/tesi/tesim-kiadvanyok/
Bízunk benne, hogy ezt a kis ajándékot szívesen fogadja majd minden érintett kolléga, és a következő tanévtől amikor már minden évfolyamon mindennapos lesz a testnevelés hasznos segítséget nyújt majd a tanításban.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK