ORSZÁGOS TANÉVNYITÓ TITKÁRI ÉRTEKEZLET

Indul az új diákolimpiai évad

Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) országos tanévnyitó titkári értekezletet tartott Budapesten.

Molnár László, az MDSZ szakmai igazgatójának köszöntőjét követően Rádics Balázs, az MDSZ ügyvezető igazgatója adott tájékoztatást a Szövetség elmúlt időszakban folytatott hazai és nemzetközi tevékenységéről, valamint az egyéb aktualitásokról és a közeljövő feladatairól.

Ezt követően került sor a 2013/2014. tanévi Diákolimpia® értékelésére, majd a jelenlévők megismerhették a 2014/2015. tanévi változásokat, illetve a megyei feladatokat.

Az értekezleten szó esett továbbá a Diákolimpia® országos elődöntők és döntők finanszírozási kérdéseiről, valamint a rendezéssel kapcsolatos kommunikációs feladatokról és szponzorációs lehetőségekről, illetve a 2014. október 3. napján megrendezésre kerülő Magyar Diáksport Napja eseménysorozattal kapcsolatos tudnivalókról.

Az értekezlet zárásaként a megjelentek tájékoztatást kaptak a TÁMOP kiemelt projekt jelenlegi státuszáról és az azzal kapcsolatos jövőbeni feladatokról.

Rádics Balázs megköszönte a megyei szervezetek kollégáinak az elmúlt másfél éves munkát, és sok sikert kívánt a soron következő feladatok elvégzéséhez.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK