Nyíregyháza – A legjobbakat díjazta a megyei diáksport és szabadidő egyesület

DSC_0176 DSC_0228 RTR_6625-e1449672076952

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület is megtartotta idei évzáró eseményét. Ezen alkalommal adták át a megyei „Jó tanuló, Jó sportoló” címeket, továbbá az eredményes iskolák valamint testnevelő tanárok tevékenységét is díjazták. A rendezvényen részt vett – többek közt – Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, illetve Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.

– Az egyik szívemhez legközelebb álló eseményen szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik olykor méltatlan körülmények között készülve nyújtanak kimagasló teljesítményt, érnek el nagyon szép sikereket – köszöntötte a megjelenteket Seszták Oszkár. – Ez a nap róluk szól, őket ünnepeljük, hisz önzetlen segítségükkel nem csupán az eredményes szerepléshez járulnak hozzá, a testedzés jóvoltából formálják a jellemet. Büszkék vagyunk valamennyi sportolónkra, a testnevelőkre, szakemberekre, a jövőben szeretnénk minél nagyobb támogatást adni számukra.

Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke pontos adatokkal is szolgált. Mégpedig olyan tényekkel, melyre sokan tekinthetnek irigykedve. A talán legfontosabb statisztika: a diákolimpia döntőkön ötvenöt érmet szereztek a szabolcsi reménységek.

Balogh Gábor nem felejtette el megemlíteni, hogy az általános iskolák országos rangsorában a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola a nyolcadik, a középiskolák hasonló listáján a Vasvári Pál Gimnázium a hetedik helyen végzett.

A díjazottak listája erre a linkre kattintva érhető el.

 

(forrás: www.szon.hu)

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK