Nemzetközi Fair Play Világnap

„A Nemzetközi Fair Play Bizottság 3 évvel ezelőtti kezdeményezésére, minden év szeptember 7-e lett a Nemzetközi Fair Play Világnap, melyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság is jóváhagyott és támogat.

A Nemzetközi és egyben a MOB Fair Play Bizottság Elnökeként, ezúton szeretném az egyetemeket és az általános-és középiskolákat arra ösztönözni, hogy csatlakozzanak ehhez a programhoz, hogy ezen a napon világszerte együtt ünnepeljük meg a Fair Play Napját.
Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap a mindennapi életünkben, a társadalomban és a közéletben is, ahogy a sportvilágban szintúgy, a fair hozzáállás, a tolerancia, a becsületes gondolkodás, egymás segítése, melyek nagyban hozzájárulnak a társadalmi összefogáshoz és az egyén boldogságához.
A Fair Play eszmeisége, a jóra való törekedés mindig fontos részese az életünknek. A Fair Play erkölcsi elveit ismertetjük meg a diákoknak előadások keretében, miket évek óta, számos iskolában már megtartottunk.
Kérem, csatlakozzanak a programhoz, tegyünk valamit jelképesen a Fair Play Napján, lehet ez akár egy faültetés az iskolaudvaron, vidám csapatjáték a nagyszünetben, segítés a gyengébb tanulóknak a leckeírásban tanítás után. Az ötletek és a megvalósítás rajtunk múlik!
Az eseményről a fotókat, videókat előzetesen is megköszönjük, ha elküldik nekünk a gabor.deregan@fairplayinternational.org e-mail címre, hogy social media oldalainkon közzétehessük.”


Köszönettel és üdvözlettel:

Kamuti Jenő
Elnök
Nemzetközi Fair Play Bizottság
A Nemzet Sportolója

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK