Nagy sikerrel zárult az első TE IS tábor  

Gazdag élmények közepette zajlott a Magyar Diáksport Szövetség első TE IS tábora, amelyet Szövetségünk az Erzsébet Tábor keretében Zánkán valósított meg 2016 augusztus 14-19 között. A 150 fős táborban 11 iskola TE IS Csapata, a csapatok mentorpedagógusai, valamint önkéntes trénerek vettek részt.

1

A TE IS tábor elsődleges célja az volt, hogy minél több település iskoláiban tanuló TE IS-es gyerekek találkozzanak egymással és a sportos, játékos aktivitásokkal közös élményeket szerezzenek. A tábor tematikája természetesen a TE IS Program szemlélete és gyakorlata alapján készült, figyelve arra, hogy a gyerekeknek elég szabadideje is legyen.

2

Az MDSZ táborokban már megszokott tábori sportversenyek mellett – hogy csak a legizgalmasabb programjainkat említsük – szőttünk közös hálót fonálból, bemutattuk egymásnak kedvenc mozgásos játékainkat, alkottunk közösen játékokat, kalandtúráztunk este a sötétben, zenéltünk közösen kacatokon és sportszereken.

3

4

Reméljük, hogy minden résztvevő jó élményekkel tért haza és bízunk benne, hogy jövőre újra lesz alkalmunk meghirdetni a TE IS tábort.

5

A táborról szóló videókat itt és itt, a további fotókat pedig  itt lehet megnézni.

 

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK