Megújult a weboldalunk! – íme az új mdsz.hu

Idén tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem az MDSZ weboldala is, amelyet a mai napon indítottunk el.


Mivel az utóbbi években számos új, szerteágazó programot valósítottunk meg, amelyek új digitális platformokat is kaptak, ezért a weboldalunkat is igyekeztünk ennek mentén átláthatóbbá tenni, újrastrukturálni, és természetesen a kor követelményeihez is igazítani. Így több hónapos fejlesztést követően összeállt az a portál, ahol – reményeink szerint – minden érdeklődő könnyebben és letisztultabb formában juthat hozzá azokhoz az információkhoz, amelyek számára fontosak.


Nyitóoldalunkon célirányosan választhatnak látogatóink a legfőbb tématerületeink közül: Diákolimpia®, NETFIT®, TESIM, DO60, vagy tovább léphetnek a szervezettel kapcsolatos híreket, információkat és egyéb tartalmakat kínáló szövetségi oldalra.

Bízunk benne, hogy új oldalunkat örömmel fogadjátok, és az új struktúránkkal megkönnyíthetjük minden testnevelésben és diáksportban dolgozó pedagógus napi munkáját.


Jó böngészést kívánunk!

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK