Már elérhető a Diákolimpia® applikációja!

Az elmúlt 5 év – a nevezési rendszer bevezetését követő – legnagyobb Diákolimpia® fejlesztésében egy olyan eszköz létrehozása volt a cél, amivel reményeink szerint nagyon sok pedagógus munkáját sikerül megkönnyítenünk.

A mobiltelefonokra letölthető applikációval – amelyet a testnevelők felől jövő kezdeményezések, javaslatok alapján dolgoztunk ki – minden olyan funkció elérhető, amire eddig csak a nevezési rendszerben volt lehetőség, de sokkal egyszerűbb, kompaktabb módon, a felhasználói igényekhez igazodva, megújult dizájnnal.

Mire jó az applikáció?

  • Nevezni tudjátok a diákjaitokat (akár diák, akár versenyszám szerint)
  • A már meglévő nevezéseket tudjátok módosítani, csapattagokat tudtok cserélni;
  • Diákokat tudtok rögzíteni a rendszerben (nem Tankerületi Központ fenntartása alatt lévő intézmények esetében, ők kizárólag az KRÉTA rendszerből adhatják át a tanulókat)
  • Meg tudjátok nézni és le tudjátok tölteni a nevezési lapot, így azt emailben, vagy egyéb felületen keresztül továbbíthatjátok aláírásra az intézmény vezető részére;

FONTOS! Az applikációban nem tudtok regisztrálni, belépni a Nevezési Rendszerben megadott felhasználó névvel és jelszóval tudtok.

Az új applikáció androidra a Play áruházból, iphone-ra az App Store-ból érhető el.

Az applikációval, belépéssel kapcsolatos kérdéssel az ingyen hívható ügyfélszolgálathoz fordulhattok hétköznap 8-16 óra között (06-80/402-402)

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK