Közlemény – Szivacskézilabda továbbképzések!

Tájékoztatjuk A szivacskézilabdázás oktatásmódszertani alapjai az iskolai testnevelésben c., akkreditált pedagógus-továbbképzésre jelentkező pedagógusokat és az intézményvezetőket, hogy a továbbképzést tanúsítvánnyal záró pedagógusok után az érintett iskolák abban az esetben válnak jogosulttá a Magyar Kézilabda Szövetség által biztosított 30 db különböző méretű szivacslabdából, és egy pár szivacskapuból álló eszközcsomagra, ha az iskolában, melyet képviselnek általános iskolai nevelés-oktatás folyik.

A továbbképzés célja, ahogyan arra a korábbiakban is rámutattunk, hogy minél több, az 1-4. iskolafokon testnevelést tanító pedagógus ismerkedjen meg a szivacskézilabdázás alapjaival, így a következő tanévekben minél több iskola válassza a Szivacskézilabda kerettanterv 1-4. évfolyam számára c. választható kerettantervet a mindennapos testnevelés keretében.

Mivel a továbbképzések minden érdeklődő, és szakmódszertani repertoárját bővíteni kívánó pedagógus számára nyitottak, természetesen a továbbiakban is várjuk azon testnevelők jelentkezését is, akik kizárólag középfokú nevelés-oktatást nyújtó középfokú iskolában (gimnázium, szakgimnázium, szakközépiskola, szakiskola) tanítanak. Az ő esetükben azonban − a fent megfogalmazott célokkal összhangban – az eszközcsomagokra a középfokú iskola nem válik jogosulttá.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK