„KATIKA 75”

Alaxai Józsefné, Katika, a Magyar Diáksport Szövetség Heves megyei tagszervezetének titkára október 10-én töltötte be 75. életévét. Születésnapja és aktív titkári teendőitől való visszavonulása alkalmából Eger M. J. Város Önkormányzatának Üvegtermében munkatársai, barátai és családtagjai köszöntötték.

A városvezetés nevében Martonné Adler Ildikó alpolgármester köszöntötte az ünnepeltet, és sportemberhez méltó ajándékkal (úszóbérlettel) köszönte meg Katika munkáját.

Balogh Gábor, az MDSZ elnöke köszöntőjében saját maga számára is megfogalmazott elvárást: „…Szeretnék odáig eljutni, hogy feleannyira kedveljenek az emberek, mint téged, Katika…”

A Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület nevében Bíró Csaba elnök pénzjutalmat, valamint, a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület Örökös Tiszteletbeli Elnöki címet adományozó előterjesztést adott át.

Az ünnepelt Szabó Magda gondolataival köszönte meg a felé áradó szeretetet és tiszteletet: „…nekem a múló idő csak adott…”.

A gratulációk és a virágok átadása után, természetesen nem maradhatott el a születésnapi torta sem.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK