Jutalom út testnevelőknek a pozsonyi Jégpalotában

IMG_1742 IMG_1756

A 2013/14. tanévi Diákolimpián elért kiváló eredményeiknek köszönhetően a Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskola és tagintézménye, a Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola két testnevelő tanárának, Stanga Tibornak és Baranyai Józsefnek a dicsőség mellett meglepetés is jutott. A testnevelők a Magyar Diáksport Szövetség és a Sport TV jóvoltából látogatást nyertek a november 25-i Slovan Bratislava – Lokomotiv Jaroszlavl KHL jégkorongmérkőzésre. A szerencsés nyertesek a VIP páholyban bepillantást nyerhettek a jégkorong világ elit kulisszáiba, és ott szurkolhatták végig több, mint 9000 emberrel együtt az egyébként kimagasló színvonalú és végig nagyon szoros meccset. A 2011-es jégkorong VB egyik helyszínéül szolgáló pozsonyi Ondrej Nepela Jégcsarnok teljesen megtelt, a hangulat végig fergeteges volt annak ellenére, hogy az összecsapást végül a vendégcsapat nyerte 3-1 arányban.  Az első harmadban még a Slovan szerzett vezetést Nedorost emberelőnyös találatának köszönhetően, ám a második harmadban Konkov (szintén emberelőnyös) és Galimov góljaival a Jaroszlavl meg tudta fordítani az állást. Az utolsó harmadban aztán, ahogy egyre közeledett a mérkőzés vége, úgy vállalt egyre nagyobb kockázatot a hazai alakulat. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, lehozták a kapust, de ez ezúttal visszafelé sült el, ugyanis a korong egy bulit követően Averin elé került, aki a félpályánál bemutatott fantasztikus csel után nem hibázta el az üres kaput, és beállította az 1-3-as végeredményt.

„Most először voltam élőben jégkorongmérkőzésen, és nem hittem volna, hogy ennyire szórakoztató és izgalmas lesz. Óriási hangulat, remek színvonal. Fantasztikus élmény volt. Köszönjük!” – osztotta meg élményeit Stanga Tibor a másnapi hazaérkezés után.

Az MDSZ és a Sport TV nem először fogott össze ebben az évben hasonló jutalmazás érdekében. Májusban diákolimpiai győztesek látogathattak el a felcsúti Pancho Arena-ba.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK