Jó gyakorlatok a tanulók fizikai aktivitásának fokozása érdekében – Budapest és Ráckeve, Magyarország

2022. szeptember 10. és 14. között Magyarország adott otthont a GEM projekt soron következő tanulmány útjának, mely egyben jógyakorlatokat bemutató nemzetközi konferencia volt és az interaktív workshop keretében történő tudás megosztását helyezte a középpontba.

Az esemény 0. napja a résztvevők saját élményű aktivitásával kezdődött, melynek keretein belül 5 GEM partner részt vett a budapesti félmaraton, illetve 10 km-es futóversenyen szeptember 11-én.

Szeptember 12-én a partnerek a „Jó gyakorlatok a tanulók fizikai aktivitásának fokozása érdekében” című nemzetközi konferencia és workshop keretein belül oszthatták meg egymással és a hallgatósággal a témával kapcsolatos tapasztalataikat. A program keretein belül nemcsak elméleti előadáson, hanem gyakorlati foglalkozáson is részt vehettek az érdeklődők. A délutáni sportfesztivál-bemutatónak a ráckevei Szent Imre Katolikus Általános Iskola adott otthont.

Szeptember 13-án folytatódott a jó gyakorlatok megosztása, melynek keretében további sportági bemutatókon (lábtoll-labda, sárkányhajózás) is nyerhettek saját élményű tapasztalatot a résztvevők.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK