Játssz TE IS! díjátadó napok Kalocsán és Dunakeszin

JT Kalocsa Adrienn

Az International Sport and Culture Association (ISCA) támogatásával a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) 2015-ben az ország összes, a TE IS Program által eddig nem érintett általános és középiskolájában meghirdette a Játssz TE IS! pályázatot. A pályázat célja az volt, hogy az MDSZ által kidolgozott TE IS Program szemlélete még szélesebb körben elterjedjen. Pályázatunkban egy izgalmas alkotómunkára hívtuk az iskolák diákjait, amelyben ötleteik és terveik mentén kipróbálhatták ügyességüket, kreativitásukat.

JT Játék Dunakeszi

A jelentkező iskolák felől olyan mozgásra, aktivitásra ösztönző játékok ötleteit és leírásait vártuk, amelyeket az iskola diákjainak erre a célra alakult csoportjai találnak ki és valósítanak meg, továbbá a közösen megalkotott játékba minél több iskolatársukat vonják be.

JT Kalocsai Csapat II.

 

A Játssz TE IS! pályázat folyamata március végén lezárult, a pályázat nyertes játékalkotó csapatai:

a JÁTÉKDEPÓ (Dunakeszi Széchényi István Általános Iskola)

a SZENTIMRÉSEK (Kisnánai Általános Iskola)

és a GÓLYÁK (Bajai SZC Kossuth Zsuzsanna Humán és Kereskedelmi Szakközépiskolája és Szakiskolája, Kalocsa).

 

JT Dunakeszi Nyertes Csapat

A csapatok nyereménye – többek között – egy-egy „Játssz TE IS! Nap”, amelyen az MDSZ szervezésében egyszerre három világbajnokkal van lehetősége találkozni a nyertes csapatoknak és iskolatársaiknak: együtt lenni, játszani, mozogni. Szász Kitti (négyszeres freestyle football világbajnok), Bánhegyi Adrienn (ugrókötél Európa- és világbajnok) és Karancz János (yo-yo országos-, Európa- és világbajnok) természetesen nem üres kézzel érkeznek az iskolai „TE IS napra”, hanem a szintén a díjazás részét képező sporteszközökkel, labdákkal, ugrókötelekkel és yo-yo-kkal.

JT Dunakeszi Kitti

JT Kalocsa Jani

A három nyertes közül a kalocsai és a dunakeszi játékalkotó csapatok iskoláiban nagy sikerrel, nyüzsgéssel valósult meg a Játssz TE IS! nap, a Kisnánai Általános Iskolában pedig május végén kerül megrendezésre az esemény (amelyről természetesen szintén hírt adunk majd).

JT Nap Dunakeszi Iskola

Köszönjük a részvételt az összes pályázó játékalkotó csapatnak, a nyerteseknek pedig a Magyar Diáksport Szövetség minden munkatársa nevében gratulálunk!

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK