Gyerekekkel telt meg Kaposvár sportcsarnoka

TSD_6648TSD_6733 kuldeni

Gyerekzsivajtól lett hangos Kaposvár sportcsarnoka A Sport Legyen a Tied! programnak köszönhetően, ahol a Magyar Diáksport Szövetség által szervezett eseményen több száz iskolás próbálhatta ki a helyi egyesületek legkülönfélébb mozgásformáit.

A Sport Legyen a Tied! programsorozat 16. állomásaként Somogy megyébe, a kaposvári sportcsarnokba érkezett, ahol a helyi egyesületek 20 sportágat mutattak be a helyszínre érkező, sportolni vágyó diákoknak. A megnyitón a program megálmodói és megvalósítói büszkén meséltek az eddigi eredményekről és a további tervekről.

Dr. Zsilinszky László az EMMI Sportért Felelős Államtitkársága képviseletében elmondta, hogy a megyei helyszíneken rendezett események októberi lezárásával nem ér véget a Sport Legyen a Tied!, hiszen az ősz folyamán további 230 iskolába látogatnak majd el a programmal.

A megnyitót Rádics Balázs, a Magyar Diáksport Szövetség ügyvezető igazgatója zárta, aki hangsúlyozta, hogy a szövetség által szervezett programok középpontjában mindig a gyermekek állnak.

„Számunkra az a legfontosabb, hogy a diákok jól érezzék magukat és a sport segítségével egészségesen lépjenek be a felnőtt korba.”

A helyi egyesületek igyekeztek a látogatók kedvében járni és megfelelően izgalmas aktivitással megnyerni maguknak a sportolni vágyó iskolásokat. A gyerekek a legkülönfélébb sporteszközöket próbálhatták ki az eseményen, ahol a legnépszerűbbek a labdajátékok és a küzdősportok voltak. Több utánpótlás-korú kiválóság mellett Mocsai Tamás válogatott kézilabdázó is feltűnt a tömegben, így a kicsik igazi példaképpel is találkozhattak a sportnapon.

A programsorozat szeptember 21-én, hétfőn folytatódik tovább Törökszentmiklóson, ahol 12.00 és 16.00 óra között valamennyi érdeklődő kipróbálhatja a különféle sportágakat. Az esemény mindenki számára ingyenesen látogatható. A további eseményekről a program weboldalán, a www.asportlegyenatied.hu oldalon tájékozódhatnak.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK