Folytatódik az MDSZ akkreditált pedagógus továbbképzése

NETFIT képzés 2015.

A Magyar Diáksport Szövetség a TÁMOP-3.1.13-12-2013-0001 számú kiemelt projekt részeként korszerű testnevelés témában több mint 7000 testnevelést tanító pedagógus 30 órás ingyenes akkreditált továbbképzését valósította meg 2014-ben.

Az idei évben további lehetőség nyílik a képzésben való részvételre március, április hónapokban.

Várjuk azon testnevelést tanító pedagógusok jelentkezést, akik eddig még nem vettek részt képzéseinken!

A továbbképzéseken résztvevőket megismertetjük az egészségtudatos, jövőorientált életvezetés részét képező ismeretekkel, készségekkel, attitűdökkel, a direkt és indirekt oktatási stratégiákkal, mozgásoktatási módszerekkel. Gyakorlati segítséget kínálunk számos motivációt erősítő oktatási eljárás megismeréséhez, a differenciált tanulásszervezéssel és a folyamatkövető értékeléssel kapcsolatos tudás gyarapításához.

A továbbképzés másik kiemelt tartalmát a Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt (NETFIT®) mint országosan egységes fizikai fittség-mérési és diagnosztikus értékelési rendszer bemutatása, és az alkalmazására történő felkészítés jelenti. A továbbképzést 30 óra időkeretben szervezi meg az MDSZ, 20 kontaktóra, valamint 10 távoktatási óra segítségével. Az egyes tematikai egységek feldolgozását interaktív frontális előadás, megbeszélés, páros- és csoportmunka, feladattervezés, mozgáselemzés, feladatlapok, feladatkártyák és ellenőrzőlisták, oktatási feladatok teszik színessé. A továbbképzés az órák jelentős részében (hozzávetőlegesen 2/3-ában) gyakorlati, míg a fennmaradó időben elméleti tartalmakat kínál. Az értékelés és az ellenőrzés teszt formájában történik: az egészségfejlesztést középpontba helyező testnevelés oktatás alapelveinek, a távoktatási modul tartalmának, valamint az értékelési és a motivációs eszközök alkalmazási lehetőségeinek, a NETFIT® ismeretének számonkérésével.

Képzésünkre erre a linkre kattintva, regisztrációt vagy belépést követően tudnak jelentkezni.

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK