Fiatal sporttudósokat díjazott a Magyar Diáksport Szövetség

IMG_0971resize

A Magyar Diáksport Szövetség kiemelten fontos területnek tartja a mindennapos iskolai testnevelés és sport, a tehetséggondozás és a szabadidős fizikai aktivitás széleskörű népszerűsítését. A XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Testnevelés- és Sporttudományi Szekciójában olyan tudományos diákköri pályamunkákat, témákat díjazott, amelyek szorosan kapcsolódnak az MDSZ küldetéséhez, társadalmi felelősségvállalásához. Ennek fényében az MDSZ kiemelt T.E.S.I. (Testnevelés az Egészségfejlesztésben Stratégiai Intézkedések) projektjében megvalósult fejlesztések eredményei közül öt darab kiadványcsomagot ajánlott föl, mely nyolc könyvből és 6 DVD-ből áll, mintegy 200.000 forint értékben.

A díjazottak:

1. Fábián Árpád  „A gyógytestnevelés a mozgásfejlődés és a mozgásterápia kérdései” „Gerincprevenciós programok általános iskolás gyerekeknél” c. pályamunka

2. Eigner Eszter  „A testnevelés és sport társadalomtudományi kérdései II.” „3perc mozgás hatása a közérzetre egy tanulmány kapcsán”

3. Csemba Ágnes -Horváth Dóra- Sárközi Noémi  „A testnevelés tantárgypedagógiai kérdései” „A XXI. század hatékony testnevelő tanára”

4. Horváth Gábor-Horváth Norbert  „A testnevelés tantárgypedagógiai kérdései” „Testnevelő tanárok a kompetencia és a társas támogatás tükrében”

5.  Büki Boglárka –Németh Zsuzsanna – Szabó-Thomka Hanna  „A testnevelés tantárgypedagógiai kérdései” A testkultúra kognitív ismeretanyaga-követelmény és elsajátítás

 

Gratulálunk!

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK