European Mile – újabb mozgásos aktivitásra invitálunk

A European Mile egy olyan kezdeményezés, amelyet az ISCA (Nemzetközi Sport és Kulturális Szövetség) koordinál a NowWeMOVE kampány részeként.


A futás és a gyaloglás a legnépszerűbb szabadidős fizikai tevékenységek közé tartoznak Európában. Becslések szerint körülbelül 50 millió európai fut rendszeresen, és még többen élvezik a gyaloglást. De 2020-ban sokan abbahagyták a rendszeres mozgást, vagy jóval kevesebbet mozogtak a korlátozások miatt. A European Mile egy szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy újra együtt mozduljon Európa, és kapcsolatba léphessenek a kontinensen élő emberek, megosztva egymással saját mérföldjeiket.

Mi a közösségi média csatornánkon hívtuk fel a figyelmet az eseményre, és az iskolákat is szeretnék még a tanév végéig bevonni az aktivitásba.

A feladat egyszerű: mozogjatok minél többször 1 mérföldet és posztoljatok erről a #FindYourMile hashtaggel. Ez csak 1,6 km-t jelent, amit megtehettek futva, bicajon, görkorin, kocogva, sprintelve, vagy bárhogyan!

Hogy az aktivitás még vidámabb legyen, készítettünk hozzá egy facefiltert is, amely mind a Facebookon, mind pedig az Instagramon elérhető:

fb: https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/875973579648386/
insta: https://www.instagram.com/ar/875973579648386/

Hogyan használhatjátok?

  1. Telefonon nyisd meg a linket, meg fog jelenni a kamerád, ha magad előtt tartod, és egy kis zöld kép a homlokodon!
  2. Állítsd videóra a kamerát!
  3. Tartsd nyomva a felvétel gombot, ez alatt a homlokodon elkezd pörögni a kis figura, majd random megáll egy kép, pl. gördeszka, futás, görkori, stb!
  4. Várj pár másodpercet, közben vigyoroghatsz, beszélhetsz, majd állítsd meg a videót!
  5. Posztold ki a European Mile kampány részeként!

Mindenkinek jó mozgást kívánunk!

Az program hivatalos weboldala erre a linkre kattintva érhető el.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK