ENSZ ifjúsági küldött pályázat

Érdekel a diplomácia és az ENSZ? Képviselnéd a kortársaid érdekeit a legmagasabb szintű nemzetközi egyeztetéseken? Szeretnél tenni a magyar fiatalokért és közben jobbá tenni a világot? Ha igen, akkor ezt a lehetőséget Neked találták ki!

A Magyar ENSZ Ifjúsági Küldött Program keretében az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2019-ben ismét meghirdeti az ENSZ ifjúsági küldött pályázatot. A kiválasztásban közreműködik az International Diplomatic Student Association és a Nemzeti Ifjúsági Tanács is.

A programban egy küldött kerül kiválasztásra, aki ifjúsági küldöttként Magyarország fiataljait képviselheti az ENSZ különböző fórumain a Magyar Kormány szakpolitikai céljaival összhangban.A küldött feladata, hogy megjelenítse a magyar ifjúsági nézőpontot az ENSZ-hez kötődő döntéshozatali mechanizmusokban. Ennek keretében olyan feladatok várnak rá, mint az ENSZ- ben való felszólalás, ifjúsági fórumok szervezése, vagy a kommunikáció és érdekegyeztetés megteremtése a magyar fiatalok, az ENSZ és a mindenkori kormány közt az ifjúságot érintő, nemzetközi relevanciával rendelkező kérdésekben. A mandátum egy teljes évre szól, melyet 5 hónapos felkészülési időszak előz meg.

A pályázati kiírás elérhető itt:
http://hunyouth.hu/jelentkezes/

(Fenti borítókép: UN Photo/Loey Felipe)

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK