Elindult a diáksport új monitoring és Diákolimpia® nevezési rendszere

Elindult a diáksport új monitoring és Diákolimpia® nevezési rendszere, amely egyrészt a Magyar Diáksport Szövetség „Tehetséggondozás sport által” című, EFOP-3.2.10-16 jelű kiemelt projektje, illetve a Szövetség saját finanszírozásában készült el.

Az új digitális rendszer egy több hónapig tartó fejlesztési folyamat eredménye, melytől a Magyar Diáksport Szövetség azt reméli, hogy minden érdeklődő naprakész információhoz juthat az iskolai sporttevékenységről, és a diáksport egyetlen országos tanulmányi versenyéről, a Diákolimpiáról.

A rendszer fejlesztése során az MDSZ a felhasználói élmények fokozására is koncentrált, hiszen azok az iskolák, akik az MDSZ által üzemeltetett NETFIT® rendszerben már regisztráltak, könnyen és egyszerűen, további regisztráció nélkül használhatják azt. Azok az iskolák ráadásul, akik a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszert, azaz a Neptun Kréta rendszert is használják mindennapi tevékenységük során, a nevezések előkészítését e platformon keresztül is megkezdhetik.

A 2017/2018. tanévben ugyanis a diáksportolók és a csapatok nevezése a Diákolimpiára már csak az új digitális rendszer használatával lehetséges, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az MDSZ a mai napon minden iskolaigazgatót tájékoztatott. Az MDSZ a mai napon egyúttal minden iskolaigazgatónak megküldte azokat a felhasználóneveket, jelszavakat és kódokat, melyekkel a rendszer igénybe vehetővé válik.

A rendszer bevezetésével egyidejűleg az MDSZ saját Youtube csatornáján publikálta a rendszer problémamentes használatát támogató videós felhasználói útmutatóját, továbbá elindította ügyfélszolgálati szolgáltatását is, ahol munkatársaink e-mailen, vagy az ingyenesen hívható zöld számon (+36 80 402 402) várják a felhasználók kérdéseit.

 

 

 

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK