Együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Diáksport Szövetség 

A Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében az MDSZ részt vesz a Fradi Suli Program szakmai továbbfejlesztésében.

A 2015 őszén elindított program fennállása során eddig több mint 150 oktatási intézménybe, mintegy 40.000 fiatalhoz jutott el. A program egyik legfontosabb célja, hogy olyan ferencvárosi sztárok hívják fel a gyerekek figyelmét a tanulás és a sportolás fontosságára, akik elért eredményeik és emberi kvalitásaik okán hitelesek és mérvadóak. A Fradi Suli Program másik kiemelt küldetése a Fair Play szellemiségére való figyelemfelkeltés, illetve a diákok ösztönzése a Fair Play betartására sportpályán és azon kívül egyaránt. A Fradi Suli Program 2017 októberében megkapta a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play díját.

A Magyar Diáksport Szövetség az együttműködés keretében vállalja a program szakmai támogatását, és annak keretében a testnevelés-oktatáshoz kapcsolódó egyes programelemek kidolgozását. Első lépésben az MDSZ és a Fradi szakemberei közösen fejlesztik azokat a testnevelésórákat, amelyek a Fradi Suli Program második fázisának keretében valósulnak meg – kézilabda és labdarúgás sportágakban.

A megállapodás értelmében a két partner saját lehetőségeit figyelembe véve kíván együttműködni a testnevelési és sportfeladatok, valamint a célkitűzéseik együttes megvalósítása érdekében.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK