Díjátadó ünnepség Heves megyében

Aláírás_Habis László-Bíró Csaba-Hiesz György-Horváth Richárd Ballagó Zoltán Bíró Csaba Bodnár Gábor Daragó Lászlóné Egri Kemény Harmati Péter-Vajda Tiborné-Tarsoly Imre Intézményvezetők Plachy Péter Szabó Róbert

A Heves Megye Diák- és Szabadidősport Egyesület 2015. december 2-án rendezte immár hagyományos Díjátadó Ünnepségét. A rendezvényen köszöntőt mondott Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke és Daragó Lászlóné, a Magyar Diáksport Szövetség Regionális Szolgáltató Irodájának vezetője.

Bíró Csaba a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület elnöke évértékelő előadásában beszélt a megyei versenyekről, az Összevont Labdajáték Diákolimpia® rendezéséről. Az elmúlt évben Heves Megye Önkormányzatával, és az Eszterházy Károly Főiskolával írtak alá együttműködési megállapodást. Idén Eger, Gyöngyös és Hatvan városok önkormányzatai csatlakoztak a diákolimpiai mozgalom támogatóihoz. Az együttműködési megállapodás aláírása után Habis László Eger, Hiesz György Gyöngyös, és Horváth Richárd Hatvan város polgármesterei elismerő oklevelet vehettek át, a diákolimpiai mozgalom elkötelezett támogatásáért.

Az ünnepségen 150 diákolimpikon, 50 testnevelő/edző kapott elismerést. Tíz iskola igazgatója vehetett át elismerő oklevelet a diákolimpiai versenyeken elért kimagasló eredményéért, köztük az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola, mely immár negyedik éve a legeredményesebb általános iskola a diákolimpiákon.

Az Összevont Labdajáték Diákolimpia szervezésében, lebonyolításában való kimagasló közreműködéséért elismerő oklevelet vett át Bodnár Gábor, az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye igazgatója, valamint Plachy Péter ezredes, a Heves Megyei Katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

Idén hárman vehették át a „Heves Megye Diáksportjáért” kitüntetést. Vajda Tiborné utánpótlás nevelő munkájáért, Tarsoly Imre a diáksportért végzett önkormányzati képviselői munkájáért, valamint Harmati Péter elkötelezett szponzori tevékenységéért.

A rendezvény végén Ballagó Zoltán, a KLIK Egri Tankerületének igazgatója mondott pohárköszöntőt. A Heves Megyei Önkormányzat és a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület állófogadáson látta vendégül az ünnepség résztvevőit.

Az Eger Tv beszámolója erre a linkre kattintva érhető el.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK