Diákolimpikon atléták fantasztikus sikerei a junior EB-n

Az elmúlt tanév diákolimpiai versenysorozatában is remekül szereplő atléták újabb kimagasló sikereket értek el korosztályuk kontinensviadalán.

A junior EB második napján, nagyon színvonalas kalapácsvető döntő biztos győztese lett a bajnoki csúcsot javító, egyéni legjobbjától alig elmaradó Halász Bence – aki 79,60 méteres dobással (6 kg) vehette át az aranyérmet.

Halász Bence junior EB 2015

„- Büszke vagyok, és nagyon örülök az Európa-bajnoki csúcsnak. Az aranyérem megszerzése azért is fontos, mert a magyarok hagyományosan jól szerepelnek az ifjúsági Eb-ken. Köszönöm a segítséget a fizioterapeutámnak, aki segített leküzdeni a kisebb fájdalmamat, továbbá a családomnak és a magyar csapatnak is hálával tartozom” – mondta a Dobó SE versenyzője.

A 100 méteres gátfutás döntőjében, rendkívül szoros versenyben, Kozák Luca második helyen ért célba. Suba László tanítványa 13,20 mp/+2,6w  időeredménnyel érte el dobogós helyezését. A szintén kiválóan futó Répási Petra három századdal szorult a negyedik helyre/13,24 mp.

Kozk_jeb15_zp

A verseny zárónapján is több kiváló teljesítménynek örülhetett a magyar küldöttség, melyek közül is kiemelkedik Juhász Balázs magabiztos, kemény futással szerzett harmadik helyezése 3000 m akadályon, mellyel a csapat harmadik EB érmét „zsebelhette be”.

Juhsz_Balzs_jeb3_2015_zp

Az egész magyar csapat szerepléséhez gratulálunk, további hasonló sikereket kívánunk!

(forrás: masz.hu; fotó: Zádor Péter)

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK