Diákolimpia®: továbbra is felfüggesztve

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) a Diákolimpia® versenyek általános jellegű felfüggesztését 2021. április 10-ig meghosszabbította, ugyanakkor továbbra is fenntartja egyes „nem kontakt” sportágakban a Diákolimpia versenyek szabadtéri helyszínen (nem iskolai környezetben) történő megrendezésének lehetőségét. Ennek köszönhetően került megrendezésre közel 250 diák részvételével az alpesi sí és Sífutás Diákolimpia® is.

Ugyanakkor, tekintettel arra, hogy már az általános iskolákban is elrendelték a tantermen kívüli, digitális oktatást, az MDSZ további intézkedésig a saját szervezésű, a feltételeknek elvileg megfelelő (atlétika mezei futás, atlétika pályabajnokság) versenyszámaiban sem rendez és hirdet meg versenyeket.

Az MDSZ hivatalos közleménye a felfüggesztés meghosszabbításáról ITT olvasható. A járványügyi helyzettel, illetve az iskolák működési rendjével kapcsolatos fejlemények és információk folyamatos feldolgozása mentén a versenykiírással kapcsolatos további intézkedésekről – így különösen arról, hogy mely versenyek megrendezésére nyílik lehetőség – a Magyar Diáksport Szövetség minden hónap 10. napjáig ad tájékoztatást.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK