Csökkentsd az adminisztrációt a NETFIT-applikáció segítségével!

Zajlik a NETFIT® mérési időszak, amely testnevelést tanító pedagógusként nagy segítségedre lehet a tanulók fittségfejlesztésében. A munkád hatékony segítésére az elmúlt tanévben vezettük be a NETFIT® applikációt, hogy hatékonyabbá tegyük a kapcsolódó adminisztrációt.

Néhány tipp az applikáció használatához:

  • Az applikáció használatához fontos, hogy a mérési azonosítók átkerüljenek a NETFIT® rendszerbe és az osztályok/tanulócsoportok is kerüljenek kialakításra!
  • A teszteléshez szükséges hanganyagok lejátszhatók az applikáción keresztül.
  • TUDTAD?! A tanulók a mérési azonosítójuk, születési idejük és az iskola neve alapján be tudnak lépni az applikációba. Vonjátok be őket az eredmények feltöltésébe, így Nektek már csak jóvá kell hagyni azokat!
  • Szívesebben dolgoznál nevekkel azonosítók helyett? Az applikáció ALIAS menüpontja segítségével erre lehetőséged van (az ALIAS menüpontban megadott adatokat kizárólag a telefonod tárolja, azok a webes felületen nem fognak megjelenni).
  • Az adatrögzítés során a felmentést (F) és hiányzást (H) is jelölheted, így ezek nem jeleznek hiányt a feltöltöttségben.

Az app használatával kapcsolatban további információkat itt találsz, a videós segédletet pedig itt tudod megnézni. Ha további kérdésed akad, az ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésedre tanítási napokon 8-14 óra között: +36 1 296 2577, vagy netfit@mdsz.hu.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK