Az MDSZ vezetői a Nemzetközi Iskolasport Szövetség döntéshozó testületeiben

DSC_0959 DSC_0998

A Nemzetközi Iskolasport Szövetség (International School Sport Federation – ISF) 2016. május 11. és 14. között, a törökországi Marmarisban tartotta tisztújító közgyűlését, amelyen a Magyar Diáksport Szövetség szempontjából különösen fontos döntések születtek.

Az ISF európai tagozata – amelynek célja, hogy a jövőben szorosabb együttműködési lehetőséget biztosítson az európai székhelyű iskolai sportszervezetek számára, s megteremtse azok közös fellépésének kereteit – május 13-án tartott ülésén a testület alelnökévé választotta Rádics Balázst, a MDSZ ügyvezető igazgatóját. Ugyanezen nap délutánján az ISF legfőbb szerveként működő közgyűlés a Végrehajtó Bizottság tagjának választotta az MDSZ elnökét, Balogh Gábort, aki így a szervezet tényleges döntéshozó testületében kapott fontos megbízatást.

Reményeink szerint e döntések az MDSZ eddigi tevékenységének, az ISF életében való szerepvállalásának elismerését is jelentik, s bízunk abban, hogy a Magyar Diáksport Szövetség a jövőben még fontosabb szerepet játszhat a nemzetközi diáksport életben.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK