Átadásra kerültek a Gondold újra a TE IS Kuckót! pályázat első helyezettjének díjai

alapkép

A Magyar Diáksport Szövetség Gondold újra a TE IS Kuckót! néven indított pályázatot 2015 végén a TE IS Programot megvalósító iskolák körében. A pályázat célja az volt, hogy a TE IS Program részeként kialakításra került iskolai TE IS Kuckók kreatív újragondolására és aktív újratervezésére ösztönözzük az iskolai csapatokat.

Tervrajz_kucko_TEISMátyásdomb

A beérkezett pályamunkák szigorú bírálatát követően a pályázat végeredménye az alábbiak szerint alakult:

Első helyezett: a LONKAI ÁRMIN ÁLTALÁNOS ISKOLA (Mátyásdomb) TE IS Csapata

Második helyezetett: a CSONGRÁD ÉS TÉRSÉGE SZÉCHENYI ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM (Csongrád) TE IS Csapata

Harmadik helyezett: a II. RÁKÓCZI FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA (Szécsény) TE IS Csapata

A pályázat első helyezettje 300.000 Ft, a második helyezett 200.000 Ft, a harmadik helyezett 100.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, amelyet a nyertes csapatok a pályamunkában megjelenített tervek megvalósítására használhatnak fel.

A pályázat első helyezettjének Mátyásdombon személyesen adtuk át a díjakat, ahol volt alkalmunk arra is, hogy a TE IS Csapattal a Kuckó újratervezéséről beszélgessünk.

átadás

Köszönjük a részvételt az összes pályázó TE IS csapatnak, a nyerteseknek pedig a Magyar Diáksport Szövetség minden munkatársa nevében gratulálunk!

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK