„Aqua Challenge” vízivás kihívás októberben

A megfelelő minőségű és mennyiségű folyadékfogyasztás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet októberi közösségi média kampányával az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkársága támogatásával.

A kampány keretében az a Merőkanál.hu – Élj könnyebben! Facebook oldalon minden nap praktikus tanácsokat és hasznos, hiteles információkat tesznek közzé a vízfogyasztással kapcsolatban. Emellett minden hetén nyereményjátékot is hirdetnek, melynek során kulacsokat, összecsukható, hordozható poharakat és egyéb hasznos, vízhez kötődő ajándékokból álló csomagokat nyerhetnek a résztvevők. Az ajándékcsomagok megszerzéséhez nincs más teendő, mint csatlakozni az október 1-jén induló Aqua Challenge kihíváshoz a Facebookon, és követni a játékszabályokat. Az igazi nyertesek persze azok, akik bebizonyítják maguknak, hogy képesek tenni az egészségükért azzal, hogy mindössze 30 napon át tudatosan fogyasztanak folyadékot, megfelelően hidratálják a szervezetüket, így fokozzák a teljesítményüket és kerülik a felesleges kalóriabevitelt.

Mivel a helyes táplálkozás, és ennek részeként a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás hangsúlyozását az MDSZ is kiemelt feladatának tekinti, – az Európai Diáksport Napja 2019. évi fókusztémájának is az egészséges táplálkozás, kiemelten a zöldség- és gyümölcsfogyasztás és vízfogyasztás fontosságát választottuk – ezért bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon a kihíváshoz!

(Az Aqua Challenge hónap során az önkéntes résztvevők kizárólag vízzel pótolhatják folyadékszükségletüket.)

 

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK