„Aqua Challenge” – idén is lesz vízivás kihívás

A megfelelő folyadékfogyasztás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet októberi közösségi média kampányával az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkársága támogatásával.

A kampány során a Merőkanál.hu – Élj könnyebben! facebook oldalon minden nap praktikus tanácsokat és hasznos, hiteles információkat tesznek közzé a vízfogyasztással kapcsolatban. Ezen túl minden héten nyereményjátékot is hirdetnek, melyen vízhez kötődő ajándékokból álló csomagokat nyerhetnek a résztvevők.

Az ajándékcsomagok megszerzéséhez nincs más teendő, mint csatlakozni az október 1-jén induló Aqua Challenge kihíváshoz a facebookon és követni a játékszabályokat. Az igazi nyertesek persze azok, akik bebizonyítják maguknak, hogy képesek tenni az egészségükért azzal, hogy 30 napon át tudatosan fogyasztanak folyadékot, megfelelően hidratálják a szervezetüket, így fokozzák a teljesítményüket és kerülik a felesleges kalóriabevitelt.

Mivel a helyes táplálkozás, és ennek részeként a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás hangsúlyozását az MDSZ is kiemelt feladatának tekinti, ezért buzdítunk minden pedagógust arra, hogy a gyerekek között népszerűsítse a programot, és minél többen csatlakozzanak a kihíváshoz.

(Az Aqua Challenge hónap során az önkéntes résztvevők kizárólag vízzel pótolhatják folyadékszükségletüket.)

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK