Antidopping edukáció

Az MDSZ alapvető fontosságúnak tartja a sportversenyek tisztaságának, a fair play szellemiségének megőrzését az MDSZ által szervezett Diákolimpia® tehetséggondozó versenyrendszer keretében és más diáksport-, illetve szabadidősport eseményeken egyaránt, ezért támogatjuk a WADA (Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség) és a HUNADO (Nemzeti Doppingellenes Szervezet) törekvését, hogy minden fiatal sportoló számára elérhető legyen a doppingellenes felvilágosítás, oktatás valamilyen formája.

Az idei év során a Magyar Antidopping Csoport a honlapján önálló oktatási felületet alakított ki, ahol a nyilvántartott sportolók és edzőik e-learning program keretében sajátíthatnak el egy, kifejezetten a számukra kialakított tananyagot. Felkerült az oldalra még egy a doppingellenőrzésről szóló kisfilm, egy szülői tájékoztató és számos más tanulni- és olvasnivaló is. Mindenkit arra buzdítunk, hogy éljen az edukáció lehetőségével ezen a fontos területen!

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK