A gyermekek egészséges énképének fejlesztését célzó programhoz csatlakozott az MDSZ

A Magyar Diáksport Szövetség számára kiemelten fontos a fiatalok testi-lelki egészségének fejlesztése, ezért idén ősszel együttműködésre léptünk egy világszerte működő, a gyerekek egészséges énképét fejlesztő kezdeményezéssel: a Dove Önbizalom Programmal.

Az edukációs program célja, hogy fejlessze a diákok egészséges énképének és önbizalmának kialakulását, illetve segítsen nekik a média direkt és indirekt üzeneteinek megfelelő kezelésében és értelmezésében. Az online elérhető és letölthető rövid edukációs anyagok pedagógusok számára készültek, és könnyen beilleszthetők több tanóra tematikájába is (pl. társadalomismeret, etika, osztályfőnöki óra.)  A felkészítő anyagok segítségével, amelyek több mint egy évtizedes önismereti program tapasztalatait tartalmazzák, a pedagógusok hatékonyan motiválhatják azokat, akiknek az énképére hatással lehetnek az influencerek és a magazinok retusált fotói. A program elsődleges célja a pozitív énkép kiépítése és fejlesztése mellett az, hogy támogassa az ehhez szükséges feltételeket, mint a rendszeres testmozgás, a pozitív kommunikáció, a közösséghez tartozás, és a digitális tartalomszűrés.

Az MDSZ szeptember folyamán plakátokat juttat el a hazai iskolákba, amely felhívja a pedagógusok figyelmét a programban való részvételre.

A programban résztvevő pedagógusok vállalják, hogy október 31-ig az óráról készített dokumentációs fotót, az órán résztvevő gyerekek létszámát, a pedagógus(ok) nevét, az iskola nevét és postacímét beküldik a következő e-mail címre: koteles@plbm.hu

(További információ telefonon: 06 20 377 3424 vagy a vevoinfo@unilever.hu és a 06 80 180 144.)

A programban résztvevő minden pedagógus munkáját termékcsomaggal köszönjük meg.

A programról részletes információk a http://www.dove.com/onbizalom oldalon érhetőek el, illetve innen tölthetők le az egy- vagy öt alkalmas, egy tanórába illeszthető pedagógiai segédanyagok is.

Kedves pedagógus kollégák, várjuk csatlakozásukat a világszerte működő kezdeményezéshez!

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: +36309638103 (H-P: 8h-17h) e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: telefonszám (normál díjas): (+36-1) 296-2577 (H-P: 8h-14h) e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK