A 100. magyar olimpiai arany birtokosa pécsi iskolásokhoz látogatott el

hegedűs Cs 2 hegedűs Cs 1

Tapsviharral ünnepelték a Bártfai Utcai Általános Iskola diákjai Hegedűs Csabát, mikor megtudták, hogy a birkózó müncheni olimpián kötöttfogásban szerzett aranya a magyar olimpiai csapat 100. aranyérme volt. A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete két rendezvényt is tartott a pécsi iskolában, külön-külön az alsó és a felső tagozatosoknak. A kicsik nagy érdeklődéssel hallgatták az ókori és az újkori olimpiák történetét. Hegedűs Csaba a rendszeres sportolás jelentőségét állította előadása központjába.

A Magyar Diáksport Szövetség és a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének együttműködése nyomán a magyar sport kiemelkedő alakjai tesznek látogatást azoknál az MDSZ által kijelölt iskoláknál, akik leadták nevezésüket a dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpiára. A közönségtalálkozók célja, hogy az élménybeszámolókból az iskolások betekintést nyerhessenek a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók életébe, akik ezáltal is felhívják a tanulók figyelmét a testmozgás fontosságára.

Hegedűs Csabáról bővebben erre a linkre kattintva olvashattok.

ELÉRHETŐSÉG

telefonszám: (+36-1) 273-3570 fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: mdszok@mdsz.hu 1063 Budapest, Munkácsy Mihály u. 17.
Ügyfélszolgálat: ingyenesen hívható telefonszám: (+36-80) 402-402 (H-P: 8h-16h) fax: (+36-1) 273-3599 e-mail: ugyfelszolgalat@mdsz.hu

PARTNEREINK