Tisztelt Látogató!

balogh-gaborNagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a Magyar Diáksport Szövetség által szervezett minőségi testnevelésről szóló nemzetközi konferencián köszönthetem Önöket.

Izgalommal és várokozással telve készítjük elő és rendezzük meg első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal a szeptemberi eseményt, amely remélhetőleg méltán számíthat elismerésre hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

Ezt a bizalmunkat és reményünket táplálja, hogy a konferencián mutatjuk be első alkalommal azokat az előremutató és innovatív fejlesztéseket, melyeken az elmúlt másfél évben, egy európai uniós kiemelt projekt keretében dolgoztunk. A mindennapos testnevelés, az egészségvédő testmozgás és a Cooper Intézettel együttműködésben, közösen kifejlesztett Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt (NETFIT®) mind olyan beavatkozások, amelyek egyedülállóak nem csupán a kontinensen, hanem annak határain kívül is. A NETFIT® rendszerrel tudományos komplexitásában, mindkét fél aktív részvételével itt és most találkozhat először az érdeklődő szakmai közönség.

A Magyar Diáksport Szövetség számára megtiszteltetés, hogy konferenciánkon köszönthetjük Magyarország és az Európai Unió szakmapolitikai döntéshozóit, a legrangosabb hazai és nemzetközi szakmai érdekvédelmi szervezetek képviselőit (többek között EUPEA, WHO HEPA, ISCA, FIEP), a tudományos munkában élen járó felsőoktatási intézmények oktatóit, és nem utolsósorban a világhírű, texasi Cooper Intézet alapítóját Dr. Kenneth H. Coopert és a Cooper Intézet szakértőit.

Találkozzunk szeptember 16-án Budapesten! Szeretettel várunk minden érdeklődőt a három napos szakmai eszmecserére a csodálatos magyar fővárosban!

alairas_BaloghGabor

Balogh Gábor
elnök
Magyar Diáksport Szövetség